Home Recuperare medicală Remodelare corporală Contact

Remodelare corporală

Electrostimulare Masaj anticelulitic

 

Contraindicatii electrostimulare

Contraindicatii electrostimulare
Contraindicatii electrostimulare

Contraindicatii:

- Hipertiroidia
- Epilepsia
- Hipertensiune majora
- Sarcina
- Tija metalica
- Boli de piele

Aparatul de electrostimulare

Aparatul de electrostimulare
Aparatul de electrostimulare

Aparatul de electrostimulare detine si tratamentul de electrosauna. Cele 3 BENZI TERMICE locale: una pentru abdomen si solduri si doua pentru picioare, care se aplica peste electrozi si care pot ajunge la temperatura de 70 grade; prezinta totusi avantajul unui confort sporit, traspirandu-se doar pe zonele-problema. Benzile termice pot fi folosite insa si separat pentru tratamete exclusiv termice (impachetari sau termoterapie).

Astfel, acest aparat permite efectuarea a 3 tipuri de tratamente diferite: electrostimulare – la care se folosesc doar electrozii, tratament ce combina electrostimularea cu termoterapia in cadrul aceleiasi sedinte si nu in ultimul rand impachetarile.

Cele 9 programe electrostimulare

Cele 9 programe electrostimulare
Cele 9 programe electrostimulare

Cele 9 programe sunt:

- STANDARD- este un program general de slabire, tonifiere, anticelulitic.
- TONIFIERE- este un program destinat persoanelor cu pielea flasca.
- SLABIRE ULTRA-RAPIDA- este un program foarte modern de doar 15 minute, nu e un program de tratament, ci unul pentru efecte rapide, dar de scurta durata.
- DRENAJ LIMFATIC- este un program special care nu actioneaza prin lucrarea musculaturii, ci prin presare ganglionilor limfatici; eliberarea limfei duce la un efect puternic de slabire si este necesar doar persoanelor cu retentie mare de apa.
- RELAXARE- este un program de relaxare, prin munca musculaturii, evident este recomandat persoanelor care vin la tratament dupa o zi obositoare.
- ABDOMEN- este un program destinat persoanelor a caror problema principala o reprezinta depunerile de grasime in zona abdomenului. Poate fi folosit cu succes si pentru tratamentul barbatilor care dupa o anumita varsta au probleme in aceasta zona.
- SOLDURI/ PULPE/ FUND- este un program computerizat pentru zona in care apar cel mai des probleme mai ales la femei.
- FACIAL- este un program de lifting facial nechirurgical care inlatura ridurile fine si in timp le atenueaza pe cele mai adanci.
- BUST- este un program de intarire si ridicare a musculaturii sanilor.

Aparatul de electrostimulare Professional

Aparatul de electrostimulare Professional
Aparatul de electrostimulare Professional

Aparatul de electrostimulare Professional are 9 programe specifice destinate sa slabeasca, sa inlature celulita, sa tonifieze si sa dea fermitate muschilor din anumite zone.

Avantajele utilizarii electrostimularii

Avantajele utilizarii electrostimularii
Avantajele utilizarii electrostimularii

AVANTAJE:

- inlatura grasimea nedorita;
- imbunatateste aspectul personal;
- intaresc si definesc musculatura;
- inlatura stresul si durerile musculare;
- asigura o viata sanatoasa prin usurarea fluxului sanguin si prin arderea grasimilor atat de nocive organismului;
- reeduca muschii, dandu-le fermitate;
- ajuta in tratamentul artritei, a reumatismului si a altor probleme musculare;

Electrostimularea

Electrostimularea
Electrostimularea

Primele efecte vizibile apar cel tarziu dupa a treia sedinta, dar dupa 12 sedinte se poate vorbi de o slabire in centimetri remarcabila.Dupa un tratament de aproximativ 25 sedinte, se obtine un efect similar cu cel din urma unei liposuctii.

Tratamentele presupun intre 10-20 sedinte, in timp de 3 pana la 6 saptamani si se pot repeta pana la obtinerea rezultatelor dorite.

Electrostimularea

Electrostimularea
Electrostimularea

Electrostimularea este practic un fel de finess extensiv pentru ca expertii au evaluat ca 45 minute de electrostimulare echivaleaza cu 6-8 ore de gimnastica fara intrerupere.Asa se face ca efectele sunt vizibile imediat, uneori chiar dupa prima sedinta pierzandu-se intre 1-4 centimetri.

In afara de incredibila scadere in centimetri, electrostimularea creste metabolismul, circulatia sanguina si gradul de oxigenare al zonei respective, facand-o un instrument extrem de eficient in tratare celulitei.

Electrostimularea

Electrostimularea
Electrostimularea

Electrostimularea este o procedura sigura si simpla, prin care microcurentii sunt aplicati pe fibrele musculare ale zonei de tratament, stimulindu-i si facandu-i sa lucreze.

Acesta stimulare creaza o cerere uriasa de energie in muschi. Pentru a satisface aceasta cerere, muschii utilizeaza grasimile din imprejurimi, ca si sursa de energie, arzandu-le in acelasi fel in care se ard in timpul unor exercitii obisnuite; tehnologia avansata a aparatelor noastre care folosesc un nou tip de curent, va permite obtinerea unor rezultate vizibile fara nici cea mai mica senzatie de disconfort pe care ati fi putut sa o simtiti la alte aparate de acest gen, folosite anterior.Convertor valutar