Home Recuperare medical„ Remodelare corporal„ Contact

Home

Despre noi Recuperare medical„ Remodelare corporal„

 

Remodelare corporala

Remodelare corporala prin servicii de:

- Electrostimulare
- Masaj anticelulitic

Recuperare medicala

Recuperare medicala prin servicii de:

- Kinetoterapie
- Terapia Vojta
- Terapia Bobath
- Masaj terapeutic
- Laser terapeutic
- Electroterapie
- Ultrasunet
- Reflexoterapie

Cabinetul de kinetoterapie Kinetand

Cabinetul de kinetoterapie Kinetand
Cabinetul de kinetoterapie Kinetand

Cabinetul de kinetoterapie Kinetand ofera servicii de gimnastica medicala, masaj si reflexoterapie, sedintele noastre realizate cu regularitate confera un confort fizic, intelectual avand un efect profilactic si terapeutic in afectiunile cardio-vasculare, digestive si ale aparatului locomotor.

Dotare cabinet

Dotare cabinet
Dotare cabinet

Dotare: doua scari fixe, pat de masaj, 2 paturi pentru kinetoterapie, accesorii de lemn pentru kinetoterapie, respectiv balansoar, placa orizontala, ladite, palarie mexicana, minge Bobath, haltere de 1 kg, benzi Terra-Band, laser, electrostimulator, aparat electroterapie, aparat ultrasunet, covor rulant, bicicleta ergometrica.

Despre noi

Tratamentul de recuperare incepe cu o evaluare amanuntita a pacientului, in urma careia se elaboreaza un program de kinetoterapie individualizat.

Masajul si reflexoterapia sunt de asemenea servicii oferite de cabinetul Kinetand, efectuate in scop profilactic si terapeutic.

Procedurile de electroterapie se efectueaza la indicatie medicala.
Serviciile sunt oferite de specialisti cu inalta experienta si profesionalism, capacitate de apropiere sufleteasca si intelegere.

Despre noi

Speram, ca prin prezentarea site-ului nostru sa va putem da informatiile necesare in vederea ridicarii calitatii vietii dumneavoastra.

In practica noastra folosim in exclusivitate terapie individuala, deoarece experienta confirma eficienta mai crescuta a acestor metode.

Despre noi

In zilele noastre o mare parte a populatiei sufera de afectiuni ale aparatului locomotor.

Cabinetul de Kinetoterapie Kinetand ofera servicii care amelioreaza aceste afectiuni prin intermediul kinetoterapiei.

Ma numesc Toth Andrea, licentiat in Kinetoterapie, master in Activitati motrice adaptate, coordonez si profesez activitatea de kinetoterapeut in cabinetul de practica medicala sus mentionat.Convertor valutar